Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Öné a szó

Tartalom szűrés:
Ritter Árpád válaszlevele
2012-04-07 | Ritter Árpád/Sz. I.

Ritter Árpád válaszlevele

A szövetség közgyűléséről szóló beszámolónkban szerepelt egy zárójeles megjegyzés, miszerint néhányan szóvá tették: Ritter Árpád a dokumentumok elfogadásakor tartózkodott a szavazástól, holott ugyanazokra igent mondott az elnökségi ülésen. Kétszeres Európa-bajnokunk cáfol, mondván: „szavazati jogom nem lévén, nem is szavazhattam sem igennel, sem nemmel, és nem is tartózkodhattam a beszámolókról való szavazásnál.”
Még egyszer az eredményközlésről
2011-07-02 | Szekeres István

Még egyszer az eredményközlésről

Indulatos levelet kaptunk Szülőtől. Hiányolja, hogy néhány verseny eredménye nem található meg a honlapunkon. Való igaz, mi is tudjuk. A kellemetlenségek megelőzése érdekében a szövetség elnöksége az ügy szempontjából fontos döntést hozott. Bízunk benne, hogy a távlatokban az eredményközlő szoftver, addig is – némi türelmi idő után – a kialakuló rendszer megnyugtató megoldást jelent.

Diákrangsor május első napjaiban

Diákrangsor május első napjaiban

Rövidesen minden megoldódik azokban a kérdésekben, amelyeket a levelezőink közül ketten is felvetettek. A rangsorkészítő számítógépes szoftver már beüzemelés alatt áll, az MBSZ elnöksége pedig elfogadta azt a javaslatot, hogy a mindenkori verseny elnöke gondoskodjon az eredményközlésről is.
Megkövetem Szabó Sándor kollégámat
2011-02-19 | Szekeres István

Megkövetem Szabó Sándor kollégámat

Majdnem kiesett a kezemből a telefon, amikor kollégám, Jánosy Károly felhívott a Bors szerkesztőségéből, és azt mondta: kiderítették, hogy az én gépemről érkezett a lap egyik, Szabó Sándor által jegyzett cikkéhez a szerző személyét becsmérlő, névtelen, „fórumos” hozzászólás.
Branda Gyula az, aki
2011-02-10 | Szekeres István

Branda Gyula az, aki

Gyenge Sándor menedzser igen jelentős anyagi áldozatokat hoz, hogy támogassa Branda Gyula pályafutását, ezt mindenki tudja a sportágban. Egy cikkben úgy azonosítottam a kötöttfogás nehézsúlyú bajnokát, hogy Deák Bárdos Mihály edzőpartnere, kiváltva ezzel a menedzser neheztelését.
Jogos felháborodás
2011-02-01 | Losonczi Ottó

Jogos felháborodás

Losonczi Ottó közismerten sokat áldoz a birkózásra. Ő rendezte meg a serdülő-csapatbajnokságot is. Rengeteg szemeteszsákot helyeztek el a Dr. Papp László birkózócsarnokban, és a verseny elején külön kértek mindenkit, hogy ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Hogy mi lett a vége, arról Losonczi Ottónak a dr. Hegedüs Csaba elnökhöz írt levele mindent elmond.

Vita mércékről és normákról (I.)
2010-11-09 | birkozoszov.hu

Vita mércékről és normákról (I.)

A múlt heti NB I.-es csapatbajnoki fordulóban tapasztalt, ellentmondásos jelenségekről küldött véleményt – az MBSZ-en keresztül – honlapunknak Bódi Jenő és Meleg Gábor. Az Öné a szó című rovatunk hagyományainak megfelelően, természetesen közöljük, mint ahogy a II. részben Bacsa Péternek, a bíróbizottság vezetőjének a válaszát is.
Vita mércékről és normákról (II.)
2010-11-09 | birkozoszov.hu

Vita mércékről és normákról (II.)

Bódi Jenőnek és Meleg Gábornak Az Öné a szó-rovatunknak küldött felvetéseire Bacsa Péter, a bíróbizottság elnöke válaszol. Kiemelünk egy fontos, mondhatni perdöntő mondatot : „A mérlegelésen - a FILA ajánlásait és szabályait követve - az MBSZ által rendezett versenyeken az elnök által kijelölt bírókon és a titkáron kívül senki sem tartózkodhat”. Igaz, létezik áthidaló megoldás is…

Sajtóper helyett
2010-09-16 | birkozoszov.hu

Sajtóper helyett

Kellemetlen levelet kapott honlapunk főszerkesztője. Felhívták a figyelmét egy ellene indított támadásra. Válaszol rá.
Átgondolatlan újítás?
2010-08-26 | Sz. I.

Átgondolatlan újítás?

Öné a szó-rovatunk levelet kapott egy újpesti birkózópapától. Azt kérdezi: „jó ötlet-e a diák II. korosztálynak most decemberben, kötöttfogásban magyar bajnokságot rendezni?” A válaszadásra Szél Attilát (képünkön) kértük fel
2010-07-08 | Szekeres István

Öné a szó

Ezt a rovatot az olvasóinknak hoztuk létre...

archívum »

Hírlevél

Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlvelünkre!

ESEMÉNYNAPTÁR
<< 2021-10 >>
HKSZCSPSZV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31