Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Nekivág a szabadfogású mezőny is

Dátum: 2012-02-03 00:00:00 | Felvitte: Szekeres István

Nekivág a szabadfogású mezőny is

(Wöller Gergőt a 66 kg-ban alighanem csak Tőzsér tudja megszorítani, már ha ott indul...)

A szabadfogású keret tagjai az egyesületükben készültek fel az évnyitó csepeli rangsorversenyre. Gulyás István így leszögezte, hogy egyedül arról tud: a 96 kg-ban bokasérülés miatt Kiss Gergely nem indul, és bízik benne, hogy újabb híreket nem kap…
A három súlycsoportban válogatottakat adó Haladás VSE mestere, Veréb István most tehát első kézből adta honlapunknak az információt, miszerint mindenki egészséges, jó formában van, kivétel Hatos Gábor, aki egyenesen kirobbanóban.
Gulyás István az esélylatolgatásból maga is kihagyta Hatos fémjelezte 74 kilót. Az összes többi súlycsoportban azonban kemény összecsapásokra számít. A 66 kg-ban ennek az a feltétele, hogy Tőzsér Sándor – amint arról hallani lehetett – vállalja a fogyást, de a szakágvezető konkrét értesítést nem kapott arról, hogy valóban. A 84 kg-ban Szmik Attila remélhetőleg ismét nagy meccset vív a stabil válogatott Veréb Istvánnal. A 96 kg-ban Bóna Dániel, Szabó Mihály és Tóth Rafael lép szőnyegre a legnagyobb eséllyel az elsőségért.
Gulyás külön kitért a két kis kategóriára, az 55 és a 60 kg-ra. Utóbbiban Molnár József bebirkózhatja magát az Eb-csapatba. Az 55 kg-ban Molnár Róbert mellé talán két kötöttfogású vendég is érkezik: a bajnok Borsos Dávid, aki a Ganz-kupát csípőhúzódás miatt kénytelen volt kihagyni és Juhász Bence, de a hírt a szakágvezetőnek még senki nem erősítette meg.
A 120 kg várhatóan ismét a két szombathelyiről, Ligeti Dánielről és Csercsics Richárdról szól.
Gulyás Istvántól a véleményét kértük arról, hogy Ligeti rajthoz áll a kötöttfogású Magyar Nagydíjon.
- Örülök neki – mondta. – Dani megkeresett az ötletével, és támogattam, mert többféle szempontból is hasznos lehet a kirándulás. De fontosnak tartom, hogy a kitérő csak egy napra korlátozódjon. Meg is kérek mindenkit, hogy Dani ötlete nyomán most senki ne kezdjen duruzsolni sem neki, sem Ricsinek fogásnemváltásról. Nagy feladatok előtt állunk, arra kell koncentrálni, zavartalanul.
Hírlevél

Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlvelünkre!

ESEMÉNYNAPTÁR
<< 2020-04 >>
HKSZCSPSZV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30