Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Jogi nyilatkozat

 

A Magyar Birkózó Szövetség tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
 • A Magyar Birkózó Szövetség minta weboldalainak tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.
   
 • A Magyar Birkózó Szövetség előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Magyar Birkózó Szövetség azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
   
 • A Magyar Birkózó Szövetség weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- a Magyar Birkózó Szövetség semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan, mivel azt közösségi szinten a regisztrált tagok is felvihetik.
   
 • A Magyar Birkózó Szövetség fenntartja a jogot, hogy weboldalt bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Bulldog News Hungary nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
   
 • A Magyar Birkózó Szövetség honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.
   
 • A Magyar Birkózó Szövetség nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Bulldog News Hungary weboldalai kapcsolódnak.
   
 • Mivel a Magyar Birkózó Szövetség nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a Magyar Birkózó Szövetség nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Magyar Birkózó Szövetség honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.
   
 • Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Bulldog News Hungary azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Magyar Birkózó Szövetség-t.
   
 • A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.


   

Hírlevél

Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlvelünkre!

ESEMÉNYNAPTÁR
<< 2021-10 >>
HKSZCSPSZV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31