Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Gulyás István: az első kemény hét

Dátum: 2012-05-26 00:00:00 | Felvitte: Gulyás István

Gulyás István: az első kemény hét

„Gondot okoz, hogy Ligeti Daninak változatlanul fáj a térde, ezért csak visszafogottan lehet terhelni. Injekciókúrát kap, ugyanazt a porcképzőt, amely segített már Sastin Mariannán és Kiss Gergelyen is. A következő adagért a jövő héten hazaugrunk majd Szlovákiából.”

Tatán töltöttük a hetet. Az előzőleg Pesten végigcsinált kettő inkább lazítás volt a kvalifikációs sorozat után, illetve ráhangolás a tatai, első kemény héttel megkezdődött, nagy terhelésű szakaszra.
Akinek már volt része ilyesmiben, az tudja, illetve sejti, milyen is az. De el is mondom: futás, súlyzózás, úszás a program, és persze birkózás is, de nem a formaélesítő fajtából, hanem nagy terjedelmű, hosszú távú. A másik három testedzési ágban is napról napra növeltük az adagot, a métereket, a kilókat.
Gondot okoz, hogy Ligeti Daninak változatlanul fáj a térde, ezért csak visszafogottan lehet terhelni. Injekciókúrát kap, ugyanazt a porcképzőt, amely segített már Sastin Mariannán és Kiss Gergelyen is. A következő adagért hazaugrunk majd Szlovákiából.
Merthogy hétfőn hármasban oda megyünk, a megszokott helyünkre, a Csorba-tóhoz. Télen is edzettünk ott, jól ismerjük a környéket, a lehetőségeket. Remélem, hogy a szállóban – a múltkori alkalommal ellentétben – ismét üzemel az uszoda. Ha nem, majd keresünk másikat a környéken.
Az nem baj, hogy két versenyzővel dolgozom, bár kicsit szokatlan, de így jobban tudok rájuk koncentrálni. Inkább az jár a fejemben, hogy ha legalább négyen lennének, egészen feldobott hangulatban folyna a munka. De hát ez van, és azt hiszem: a két kvótánkkal Európában sincs okunk szégyenkezésre.Hírlevél

Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlvelünkre!

ESEMÉNYNAPTÁR
<< 2021-12 >>
HKSZCSPSZV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31