Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Deák-Bárdos Mihály focista lett

Dátum: 2011-10-14 00:00:00 | Felvitte: Sz. I./Pálszabó Zoltán (Blikk)

Deák-Bárdos Mihály focista lett

(Fotó: blikk.hu)

Ez aztán az erősítés! Európa-bajnokot, vébé-ezüstérmest igazolt a Diósgyőr NB I-es futballgárdája: a klub rajongója, a 195 centiméter magas, több mint 120 kilogramm súlyú birkózó, Deák-Bárdos Mihály (36) vett részt a piros-fehérek tréningjén.
– Ha a haverokkal focizom, általában elöl játszom, gólvágó vagyok. Amolyan erőcsatár – hangolt mosolyogva a másfél órás mozgásra Deák-Bárdos, akit szeretettel és tapssal fogadtak új csapattársai az öltözőben.
– Főleg ügyességi gyakorlatok szerepelnek a programban, úgyhogy biztos vagyok benne, Mihály majd dönt és borít... – nézett barátjára Benczés Miklós (42), az élvonalban jelenleg hatodik helyen álló DVTK edzője.
Az „új fiú" viszont megbirkózott a feladattal. Termetét meghazud¬to¬l¬óan remekül mozgott a bóják, a kiskapuk és a földbe szúrt gerelyek között, de a labdával is jól bánt, az átlépős vagy éppen a biciklicsele pedig élményszámba ment.
– Húúú, de össze van rakva ez a srác! Igen, Misi, nagyon szép! – fokozta a hangulatot Benczés a feladatok között, míg a főszereplő rögtön megjegyezte: „Olyan laza vagyok, mint a Riga-lánc."
A cicázásnál aztán tíz fekvőtámasszal fizetett a lab¬davesztésért, míg a taktikai elemek gyakorlásánál bizony nem mindig tudta a jövő évi londoni olimpiára készülő versenyző, hova is kell állnia.
– Ennek ellenére tehetségesnek és technikásnak tűnt a fiatalember, s a neve is nagyon ismerős – veregette vállon a birkózót Benczés Miklós. – Tisztában vagyunk vele, hogy milyen sokat jelent számára a Diósgyőr, s természetesen mi is szurkolunk neki. Örülünk, hogy ellátogatott hozzánk, hiszen ő is a DVTK-családhoz tartozik.
Deák-Bárdos Mihály mosolyogva hallgatta az értékelést. – Gyerekkoromban focista akartam lenni, de a sok futás elvette a kedvemet – szuszogta az edzést követően. – Sok srácot ismerek a keretből, de ez volt az első alkalom, hogy együtt készültem velük. Ha időm engedi, még idegenbe is elkísérem a csapatot szurkolóként, tehát fantasztikus élménnyel gazdagodtam, remekül éreztem magam.
Tisza Tibor (26), az együttes csatára talán már a riválist látta a vendégjátékosban... – Nem hittem volna, hogy ekkora termettel ilyen ügyes lesz, de azért jobb, ha a gyep helyett a szőnyegnél marad – cukkolta a támadó a birkózót. – Félretéve a tréfát, hatalmas megtiszteltetés volt, hogy beállt közénk, felejthetetlen élményt jelentett.
Hírlevél

Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlvelünkre!

ESEMÉNYNAPTÁR
<< 2020-04 >>
HKSZCSPSZV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30